Tegel eruit, plant erin: voorkom wateroverlast

June 12, 2018

 

Heb je veel tegels in je tuin liggen en wil je helpen om de gemeente Oss groener te maken? Dan heb je nu de kans om een eerste stap te zetten. Lever zaterdag 23 juni een tegel in en je krijgt van ons een gratis plant! Waarom? Een groene omgeving is beter voor mens en dier.

 

Steeds meer wateroverlast

Nu het aantal hevige hoosbuien toeneemt, hebben steden en dorpen steeds vaker te maken met wateroverlast. Door de vele verhardingen kan het water niet snel weg en lopen riolen en straten over. Met allerlei nadelige gevolgen en een flinke kostenpost voor gemeente en inwoners. Omdat gemiddeld 40 procent van de stedelijke oppervlakte in bezit is van particulieren, hebben we ieders hulp nodig. Samen kunnen we het verschil maken en zorgen voor een klimaatbestendige, gezonde maar vooral een groene samenleving!

 

Kom in actie

Lever één tegel of twee klinkers in samen met een waardebon en je krijgt van ons een gratis plant! Daarmee maken wij samen het begin om jouw omgeving te groener te maken. Je kunt de waardebon vinden op www.oss.nl/groen, in Oss Actueel en bij de balie in het gemeentehuis in Oss.

 

Wanneer:

•        zaterdag 23 juni van 09.00 tot 17.00 uur

Locatie:

•        Coppelmans Oss, Frankenbeemdweg 50 in Oss

 

Nodig ook je buren, vrienden en kennissen uit: hoe meer tegels we kunnen innemen en planten we kunnen weggeven, hoe beter. Je kunt kiezen uit drie soorten planten en op=op. Deze actie wordt mede mogelijk gemaakt door Waterschap Aa en Maas. Samen zetten we ons in voor een groener Oss.

 

Meer informatie?

Kijk voor meer informatie op onze website www.oss.nl/groen

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

Maashorst Trailrun krijgt vervolg op zondag 5 april 2020

December 19, 2019

1/3
Please reload

Recente berichten
Please reload

Archief
Please reload

Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2017 412MEDIA

  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • YouTube Social  Icon