412TV maakt korte documentaire Zorggroep 't Zicht

June 13, 2018

Afgelopen maart ging filmmaker Thijs Verhoeven op uitnodiging van D66 een dag meelopen bij Zorggroep 't Zicht. Dit in het kader van NLdoet. De enige voorwaarde die Thijs stelde was dat hij alles wilde filmen. 'Eerder werden er in de media negatieve uitlatingen gedaan over deze instelling en daarom wilde ik met eigen ogen zien hoe het is om daar te wonen en te werken. Ik wilde de meningen van de bewoners zelf horen', aldus Thijs. 

 

Samen met videoclub De OASE uit Oss ging Thijs langs bij de locatie in Oss en ging gesprekken aan met bewoners, medewerkers en de directie. 'Het was heel bijzonder om aanwezig te zijn en deze mensen te leren kennen. Je komt ook letterlijk tot rust als je daar rond loopt. Ik ben dan ook heel blij dat ik dit heb mogen ervaren en dit ook met jullie kan delen'. 

 

Bekijk de video en oordeel zelf. 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

Kunstrally CrOss biedt podium aan jongeren

January 20, 2020

1/3
Please reload

Recente berichten
Please reload

Archief
Please reload

Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2017 412MEDIA

  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • YouTube Social  Icon