Expositie leerlingen Beppie Lotterman in het Raadhuis Ravenstein

June 26, 2018

Beppie Lotterman is kunstenaar en docent in de regio Oss. Zij is aangesloten bij kunstenaarscollectief K26, exposeert regelmatig en won diverse prijzen met haar werk. Tevens is zij initiator en voorzitter van Stichting Poëzie Podium Oss en Zangvereniging Picolomioss. Sinds 1995 geeft ze schilderlessen.

 

Beppie Lotterman inspireert haar leerlingen dit seizoen met gedichten en beelden naar aanleiding van het thema 'Verbeelding in het landschap’. Het resultaat is te zien in het Raadhuis Ravenstein van 23 juni t/m 29 juli 2018. De leerlingen die exposeren zijn: Pieter Best, Dianne Böckel, Elly Broers, Leny Brukx, Tineke Glorie, Hans Hoefnagel, Carola de Jong, Clara Netten, Diana Nieuwenhuis, Nelly Schroemges, Corrie Thissen, Noud van Tilborg, Francie Verschuren en Ine Wolsing.

 

Voor meer info: www.beppielotterman.nl en www.beppielotterman.exto.nl

 

Van 23 juni t/m 29 juli 2018 te zien in het Raadhuis van Ravenstein
St. Luciastraat 2

 

Openingstijden: di t/m za van 10.00-16.30 uur en zo van 11-16 uur.
Vrij toegankelijk.

 

www.cultuurravenstein.nl

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

Buurtsport in de wijk weer van start

May 12, 2020

1/2
Please reload

Recente berichten
Please reload

Archief
Please reload

Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2017 412MEDIA

  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • YouTube Social  Icon