Expositie RenOssance in gemeentehuis

July 4, 2018

Huisfotograaf van gemeente Oss, René Nelissen, maakte de schitterende fotoserie RenOssance voor zijn eindexamen aan de opleiding VakFotograaf van het BeeldCentrum in Zundert. In RenOssance brengt hij Osse gebouwen en objecten zo in beeld dat je je direct in de Renaissance waant. Zijn dochter Lynn stond model en zijn vrouw Erika maakte de (historische) kleding.

 

René Nelissen is sinds vorig jaar huisfotograaf van de gemeente Oss. Hij maakt foto’s van Oss en haar inwoners en is met zijn camera te zien bij de meeste bijeenkomsten in om het gemeentehuis. De tentoonstelling is te zien van 4 juli tot 30 augustus 2018 tijdens openingsuren van het gemeentehuis.

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

Zelfstandig ondernemers kunnen digitaal bijstand aanvragen

March 27, 2020

1/4
Please reload

Recente berichten
Please reload

Archief
Please reload

Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2017 412MEDIA

  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • YouTube Social  Icon