Mark Tuitert en Koen Schobbers te gast bij Expertmeeting

July 19, 2018

Mark Tuitert, Olympisch Kampioen schaatsen en e-sporter Koen Schobbers zijn op woensdag 14 november te gast op de Expertmeeting van het Sport Expertise Centrum. Het centrale thema van de avond is ‘De toekomst is al begonnen’. Vorig jaar kwamen er maar liefst 200 sportliefhebbers naar de sportontmoeting op de Talentencampus.

 

Mark Tuitert stond te boek als het grootste schaatstalent ter wereld, maar valpartijen, ziekte en persoonlijke worstelingen voorkwamen een glansrijke weg naar de top. Na een carrière als topsporter heeft Mark Tuitert een nieuwe missie: heel Nederland in beweging krijgen!

 

Koen Schobbers is een hardwerkende Geneeskunde student met een passie voor gaming, eSports en presenteren. Met elf jaar ervaring in gaming, waarvan tien als professional gamer, is hij een bekende influencer in de eSports-markt. Koen kreeg in 2017 als eerste eSports atleet in Nederland een topsportstatus vanuit zijn universiteit waardoor hij zijn studie kan combineren met zijn eSports carrière.

 

De Expertmeeting vindt plaats op de Talentencampus in Oss. De ontvangst is vanaf 18.30 uur en het programma start om 19.00 uur. De Expertmeeting is gratis toegankelijk, maar aanmelden is wel verplicht via de website

www.sport-expertise-centrum.nl

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

Oud-Ossenaren gezocht die zijn geëmigreerd

February 19, 2020

1/3
Please reload

Recente berichten
Please reload

Archief
Please reload

Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2017 412MEDIA

  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • YouTube Social  Icon