Programma Osse Kermis bekend

July 26, 2018

Van donderdag 16 tot en met woensdag 22 augustus is het kermis in Oss. In totaal staan maar liefst 80 attracties op de Heuvel, Eikenboomgaard, Terwaenen, Burchtplein, Burgwal en Wal. Er zijn 18 grote attracties, 13 kinderattracties, 28 oefenspelen en 21 consumptiezaken.

De openingstijden van de kermis:

- donderdag van 15.00 tot 24.00 uur

- vrijdag en zaterdag van 13.00 tot 1.00 uur

- zondag t/m woensdag van 13.00 tot 24.00 uur

Kijk op www.kermisoss.com of www.facebook.com/ossekermissen voor alle attracties.

 

Iedere dag activiteiten op de Osse kermis

Naast leuke en spannende attracties is er nog veel meer te beleven op de Osse kermis. Elke dag zijn er extra activiteiten voor vermaak, gezelligheid en sensatie.

 

Kermis Battle

Via FaceBook kunnen groepen van vier persoen meedoen met de Osse Kermis-Battle. Door een stoere pitch op FB te plaatsen, maken zij kans op 20 kermismunten per persoon. Deelnemers plaatsen de pitch als openbaar bericht, taggen Osse kermissen en volgen de pagina’s Osse kermissen, Het Osse Centrum èn 412TV volgen. Zo verzamelen zij likes voor de eindronde van de battle tussen de twee beste teams. Meer weten? Kijk op FB Osse kermissen.

 

Donderdag 16 augustus: opening door Jeugdcollege en Kermisbeer

Wethouder Thijs van Kessel opent de kermis samen met het jeugdcollege van Oss en dansgroepen Scream en Unbreakable van Dansschool Zwijsen. De opening is om 16.00 uur bij de autoscooters op het Burchtplein. Net als andere jaren is ook de Kermisbeer bij de opening. Hij houdt van knuffelen en gaat graag met kinderen op de foto. Samen met clown Flappelientje deelt hij kleine cadeautjes uit!

 

Donderdag 16 augustus: Kleurwedstrijd

Tussen 17.00 en 18.00 uur kunnen kinderen hun kermiskleurplaat inleveren bij Osje. Die staat bij de poffertjessalon op het Burchtplein. Kinderen kunnen een kaart winnen voor zeven dagen gratis kermisplezier of een kaart voor één dag gratis kermis. Donderdag 16 augustus ná 21.00 uur krijgen de prijswinnaars telefonisch bericht.

 

Vrijdag 17 augustus: Ladies Night

Alle attracties hebben vanaf 19.00 uur aantrekkelijke kortingen voor alle vrouwen die de kermis bezoeken. Nieuw dit jaar bij de Ladies Night: speeddaten in de rups op de Heuvel.

 

Zaterdag 18 augustus: Carribean Night

Percussiegroep Dale Cana uit Oss zorgt in de avonduren voor extra sfeer op de kermis met hun vrolijke sambaklanken en Caribische dans. Zij zwerven over de kermis van 19.00 tot 23.30 uur.

 

Kermis mis: 19 augustus om 11.00 uur

Op de Osse kermis zal dit jaar voor het eerst een Kermis mis plaatsvinden. Deze katholieke viering begint om 11 uur bij de autoscooter. Deze staat op de Eikenboomgaard, tussen het Burchtplein en het Eikenboomgaardplein. De mis wordt geleid door de pastoor van de binnenvaart, circus en kermis: Bernhard van Welzenes. Iedereen is van harte welkom om tussen de botsautootjes een weesgegroetje te bidden op een goed verloop van de kermis. Na afloop is er gelegenheid om na te praten met een kop koffie en een lekkere oliebol!

 

Circo di Strada: 19 augustus om 19.00 uur, 20.30 uur en 22.00 uur
Circo di Strada is een gevarieerde combinatie van muziek en meerdere circus elementen zoals steltlopen, jongleren, eenwielfietsen en ballopen. In razendsnel tempo volgen de optredens elkaar op: de circusparade is in meerdere landen te zien geweest, op parades, straattheaterfestivals, evenementen, bedrijfsfeesten, pretparken, dance-events en bij Toppers in Concert - de Circus Edition! Met een paar duizend lampjes trekt de lichtjesparade van Circo di Strada ook extra bezoekers bij avondevenementen. Meer info: http://circodistrada.com/nl/ 

 

Maandag 20 augustus: HUB Noord-Brabant Oss krijgt bezoek van wethouder, Kermisbeer en Flappelientje

Op maandag 20 augustus om 10.30 uur krijgen de leerlingen van HUB Oss aan de Ruwaardstraat bezoek van wethouder Thijs van Kessel, Kermisbeer en Flappelientje. Zij krijgen die dag munten om op dinsdagmiddag 21 augustus een bezoek te brengen aan de kermis.

 

Maandag 20 augustus: Familiedag

Van 13.00 tot 24.00 uur is het familiedag. Alle attracties zijn deze dag goedkoper. Let op de posters met aanbiedingen bij de kassa’s van de attracties, de kansspelen en de consumptiezaken. Tussen 15.00 en 17.00 uur is clown Desalles op het Eikenboomgaardplein en de Heuvel voor een meet&greet met kinderen.

 

Dinsdag 21 augustus: Ironman, The Incredibles, muziek en loterij

- 15.30 uur: Ironman en The Incredibles op de kermis (tot 17.30 uur)

- 20.00 uur: uitreiking van de jaarlijkse kermisprijzen in de poffertjessalon op het Burchtplein

- 21.00 uur: grote gratis kermisloterij, podium Koornstraat

 

Woensdag 22 augustus: Sonic, Buurman&Buurman en vuurwerk

- 15.00 uur: Meet & Greet met Sonic en Buurman&Buurman op Heuvel, Burgwal en De Wal (tot 17.00 uur)

- 22.30 uur: Spectaculaire vuurwerkshow vanaf sportveld Hooghuis TBL bij kermisterrein De Wal.

     

 

16 t/m 22 augustus: Marco’s Miniatuur Kermis

Ook dit jaar is er een tentoonstelling met tientallen modelbouw kermisattracties. Deze miniatuurkermis is gratis te bekijken in een winkelpand aan De Wal (naast restaurant Hoofdstuk 2), iedere kermisdag van 13.00 uur tot 22.00 uur.

 

www.kermisoss.com; volg ons op Twitter, FaceBook en Instagram

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

Zelfstandig ondernemers kunnen digitaal bijstand aanvragen

March 27, 2020

1/4
Please reload

Recente berichten
Please reload

Archief
Please reload

Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2017 412MEDIA

  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • YouTube Social  Icon