Column: 'uitspraak rechter biedt Osse Kermisfeesten nieuwe kansen'

August 10, 2018

'Kermisfeesten mogen doorgaan, maar dan zonder muziek', aldus de rechter.

Het is nu aan de horeca om zo creatief mogelijk met deze uitspraak om te gaan. Het is natuurlijk jammer dat je programmering niet door kan gaan. Een feest zonder muziek is nauwelijks denkbaar. Maar het zorgt er wel voor dat de horecamannen nu gedwongen zijn creatief na te denken. Het is natuurlijk heel makkelijk zo'n standaard programmering voor elkaar te krijgen; de mannen van Partycrew draaien hun hand er niet voor om. Maar de kans is er ook dat er dan de sleur in komt en je ieder jaar hetzelfde feestje krijgt. Omdenken en voor dit jaar een geheel nieuw concept neerzetten. 

 

Op de Heuvel zitten tijdens de Kermis de terrassen vol. Mensen vermaken zich, ouwehoeren met elkaar, drinken een drankje en genieten van de heerlijke hapjes. Daar heb je geen muziek voor nodig. Dit zou prima in de Eikenboomgaard kunnen, het terras van Het Lokaal is groot genoeg. Mensen komen toch voor dat biertje, mensen kijken en met elkaar kletsen. Aan het begin van de avond hebben ze er vaak genoeg op en hebben niet eens in de gaten wat voor muziek er gedraaid wordt. 

 

Dus horeca, kom maar op met die ideeën en maak er alsnog een top feest van. Je hebt nog 5 dagen dit te regelen.

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

Zelfstandig ondernemers kunnen digitaal bijstand aanvragen

March 27, 2020

1/4
Please reload

Recente berichten
Please reload

Archief
Please reload

Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2017 412MEDIA

  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • YouTube Social  Icon