Thuis in Oss organiseert nieuwe Meet & Eat

August 12, 2018

Wat was naast het heerlijke eten een van de mooiste dingen aan Huis van Damascus?? Het contact dat continue ontstond tussen 'oude' en 'nieuwe' Ossenaren! Met veel nieuwe gezinnen die in onze gemeente zijn komen wonen is het weer tijd voor een Meet & Eat!  
 
Stichting Thuis in Oss organiseert op zaterdag 1 september weer een Meet & Eat in de wijk. Dit keer in wijkcentrum Schadewijk. Buurtbewoners, Ossenaren én nieuwe Ossenaren, en andere belangstellenden kunnen dan aanschuiven voor een gezamenlijke maaltijd bestaande uit gerechten die de bezoekers zelf meebrengen. Thuis in Oss zorgt voor de drankjes en voor activiteiten voor kinderen.

Deze Meet & Eat krijgt een extra feestelijk tintje, want voormalig wethouders Gé Wagemakers en Annemiek van de Ven en voormalig gemeentesecretaris Marie-Louise van Schaijk komen een check overhandigen aan Thuis in Oss om haar activiteiten te ondersteunen. Het bedrag is ingezameld tijdens hun afscheidsreceptie eerder dit jaar. 

De Meet & Eat vindt plaats op zaterdag 1 september van 15:00 uur tot 19:00 uur in wijkcentrum Schadewijk in de Leeuwerikstraat 2 in Oss.
Toegang is gratis en iedereen is welkom.

Aanmelden voor deze Meet & Eat kan tot 30 augustus via www.thuisinoss.com.

 

 


 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

Oud-Ossenaren gezocht die zijn geëmigreerd

February 19, 2020

1/3
Please reload

Recente berichten

February 24, 2020

Please reload

Archief
Please reload

Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2017 412MEDIA

  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • YouTube Social  Icon