Try-out Sports komt er weer aan!

August 22, 2018

In de zomermaanden is het Sport Expertise Centrum (SEC) druk bezig geweest met de voorbereiding van Try-out Sports. In samenwerking met de Osse sportverenigingen is het weer gelukt om een ruim cursusaanbod samen te stellen. Hierdoor kunnen alle basisschoolscholieren in de gemeente Oss zich vanaf 17 september inschrijven voor ruim 45 verschillende cursussen. Een cursus bestaat uit minimaal 4 lessen en kost slechts 10 euro per deelnemer.

 

Wat is Try-out Sports?

Try-out Sports wordt al jaren georganiseerd door het SEC in samenwerking met de verenigingen en andere sportaanbieders. Vroeger werd dit project ‘schoolsport’ genoemd. De verenigingen verzorgen kennismakingscursussen en het SEC zorgt voor de promotie, communicatie en administratie van alle inschrijvingen. Het doel is om zoveel mogelijk Osse basisschoolscholieren kennis te laten maken met verschillende sporten om zo te ontdekken wat ze leuk vinden. Jaarlijks schrijven ruim 700 basisschoolscholieren in voor een of meerdere cursussen waarna 44% ook daadwerkelijk lid werd van een sportvereniging!

 

Inschrijven

Vanaf 27 augustus worden er promotieposters uitgedeeld op alle basisscholen in de gemeente Oss met daarop het volledige cursusaanbod. Op de website https://www.sport-expertisecentrum.nl/product-categorie/sportactiviteiten/ is het cursusaanbod ook nu al te bekijken. Inschrijven voor cursussen kan ook op deze website, maar is pas mogelijk vanaf maandag 17 september om 16.00 uur.

 

De kinderen kunnen samen met de ouders/verzorgers rustig thuis een keuze maken uit een of meerdere sporten waarmee zij graag kennis willen maken. Het is wel verstandig om dit voor 17 september al te doen, want bij sommige cursussen is namelijk maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar en geldt de regel: vol is vol. De eerste cursussen worden gegeven vanaf maandag 1 oktober.

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

Oud-Ossenaren gezocht die zijn geëmigreerd

February 19, 2020

1/3
Please reload

Recente berichten

February 24, 2020

Please reload

Archief
Please reload

Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2017 412MEDIA

  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • YouTube Social  Icon