Congres 'De Bureaucratisering Voorbij' in Oss

August 27, 2018

Op 23 november organiseert de Adviesraad Sociaal Domein Oss een congres met als thema: “Hoe slagvaardig de bureaucratisering in het sociaal domein aan te pakken?”


Het is niet bedoeling om stil te staan bij het bestaan van bureaucratie (dat weten we nu wel), maar praktische ideeën te lanceren voor de aanpak daarvan. De uitkomst van het congres moet dan ook zijn dat er vernieuwende en praktische tips komen om burgers die in de knel zitten tussen de regelgeving daar weer uit te helpen.


We hebben drie sprekers uitgenodigd, te weten:
Erik Dannenberg, voorzitter van Divosa, Niels Mulder, professor openbare geestelijke gezondheid en psychiater aan het Erasmus M.C., Frank Pubben, mediator, conflictbemiddelaar en voorheen sociaal raadgever in Oss.


Zij zullen ieder vanuit hun eigen kennis en ervaring over ontwikkelingen in de aanpak tegen bureaucratie in het sociaal domein bespreken. Tevens zal er met elkaar over het thema worden gediscussieerd met Jord Neuteboom als de
dagvoorzitter.


Voor het congres worden uitgenodigd: de B&W’s en gemeenteraden uit de regio, politieke fracties, ambtenaren, bestuurders en management van uitvoerende organisaties, cliëntenraden, ASD’s uit de regio en natuurlijk zijn geïnteresseerde burgers van harte welkom. In september ontvangt u een uitgebreid programma van het congres.


Wanneer:
Vrijdagmiddag 23 november van 12 tot 18 uur, in het theatercafé van De Lievekamp.

 

Meer informatie en programma vind je hier

 

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

Zelfstandig ondernemers kunnen digitaal bijstand aanvragen

March 27, 2020

1/4
Please reload

Recente berichten
Please reload

Archief
Please reload

Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2017 412MEDIA

  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • YouTube Social  Icon