Geffense Plas decor voor spectaculaire obstakels

August 27, 2018

Kracht, behendigheid en natuurlijk veel avontuur. Op vrijdagavond 7 september en zaterdag 8 september vindt de eerste editie van de Obstacle Run bij de Geffense Plas plaats. Er staan ruim 30 spectaculaire hindernissen op het terrein voor een breed publiek.

 

Het parcours bestaat uit natuurlijke elementen, inclusief waterpartijen, rulle zandpaden en modderige gebieden. De hoogtepunten van het parcours zijn het klimmen over de monkeybar, kruipen door een rioolbuizen en een metershoge half-pipe. Dankzij de verschillende afstanden kan iedereen met de Obstacle Run meedoen. Inschrijven kan vanaf 25 euro op www.brabantoutdoortrials.nl.

 

Speciaal voor kinderen is een Family Run van 3,5 kilometer waarbij de begeleider gratis deelneemt.

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

Zelfstandig ondernemers kunnen digitaal bijstand aanvragen

March 27, 2020

1/4
Please reload

Recente berichten
Please reload

Archief
Please reload

Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2017 412MEDIA

  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • YouTube Social  Icon