Osstoberfest voor het goede doel

August 27, 2018

Kiwanis Club Oss organiseert zaterdag 29 September een Oktoberfeest in Café Bellevue in Oss. Osstoberfest staat voor sfeer en gezelligheid, dus alle typisch Duitse ingrediënten zijn aanwezig: biertafels, pullen bier, Bratwurst en natuurlijk live muziek. Voor deze gelegenheid wordt Café Bellevue omgetoverd tot 'Bierstube' en de zaal tot een heuse 'Festzelt'. De avond begint om 20:30 uur met de heerlijke Tiroler klanken van “Das Stimmt” en via Oktoberfest “DJ Immer Hansi” komen we bij het optreden van niemand minder dan Schlagerkoning Dennie Christian! 

De opbrengst van dit evenement schenkt Kiwanis aan Stichting Speciale Dansschool Bolero. Deze stichting zet zich in om kinderen en volwassenen met een verstandelijke beperking op gepast tempo te leren dansen. Een prachtig doel om je samen sterk voor te maken. Kiwanis ondersteunt dit dan ook van harte!

Kaarten voor dit unieke feest kun je kopen via Billetto.nl. Er is slechts een beperkt aantal kaarten beschikbaar en vol is echt vol, dus bestel op tijd. Trek je lederhose aan en kom naar het Osstoberfest, ein Festival der Liebe!

Tickets:
https://billetto.nl/e/osstoberfest-Tickets-274998

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

Open dag fietscrossclub FCC Oss

September 12, 2019

1/2
Please reload

Recente berichten
Please reload

Archief
Please reload

Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2017 412MEDIA

  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • YouTube Social  Icon