Proef- en probeerdagen Muzelinck

August 28, 2018

 

Vanaf 3 september start Muzelinck weer met muzieklessen voor kinderen en volwassenen. Een week later starten ook de lessen theater, dans en beeldende kunst.
 

Proef- en probeerdagen op 12 en 15 september

Voor kinderen (4-12 jaar) organiseert Muzelinck ‘Proef- en Probeerdagen’ op woensdag 12 september van 15.00 – 17.00 uur en op zaterdag 15 september van 10.00 – 12.00 uur. Er zijn dan workshops muziek, theater, dans en kinderen kunnen doorlopend deelnemen aan de Kinderkunstwerkplaats. Het is tevens dé kans om diverse instrumenten uit te proberen. Vooraf inschrijven is niet nodig.

 

Samenspel muziek gratis voor cursisten
Muziek maken is leuk, maar het is nóg leuker om dit samen met anderen te doen. Muzelinck vindt het belangrijk dat zo veel mogelijk mensen dit kunnen ervaren. Daarom is er een breed samenspelprogramma ontwikkeld, voor zowel kinderen als volwassenen, voor beginners en gevorderden. Jaarcursisten van Muzelinck kunnen gratis deelnemen aan dit programma. Ook niet-cursisten van Muzelinck zijn van harte welkom om deel te nemen aan een ensemble of bandje.

Kijk voor het volledige samenspelprogramma en het complete cursusaanbod 2018-2019 op www.muzelinck.nl

 

 Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

Buurtsport in de wijk weer van start

May 12, 2020

1/2
Please reload

Recente berichten
Please reload

Archief
Please reload

Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2017 412MEDIA

  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • YouTube Social  Icon