Inschrijving Samenloop voor Hoop Oss start 1 september

August 29, 2018

De SamenLoop voor Hoop 2019 vindt plaats rondom het parkeerterrein van Terwaenen. De ronde bestaat uit Terwaenen, Eikenboomgaard, de Heuvel.

Doe ook mee! Vanaf 1 september kan je je aanmelden via www.samenloopvoorhoop.nl.

 

Op donderdag  25 oktober houden wij een bijeenkomst om meer informatie te geven aan deelnemers of mensen die erover denken mee te lopen. Aanvang: 20.00 uur. Locatie: Het Hooghuis, locatie Stadion, Mondriaanlaan 6 te Oss. Tijdens deze bijeenkomst informeren wij belangstellenden over de praktische gang van zaken maar doen we ook  suggesties hoe teams op verschillende manieren geld kunnen inzamelen voor KWF Kankerbestrijding.

 

Historie

Op zaterdag 28 en zondag 29 juni 2014 was de eerste Samenloop in Oss. De organisatie kijkt tevreden terug op dit succesvolle evenement. In 2015 werd de Samenloop in Berghem georganiseerd. Daarna volgden Heesch in 2017 en Zeeland in 2018. Het evenement is in de regio inmiddels een begrip geworden, waar met een lach en een traan op terug wordt gekeken.


De organisatie van de Samenloop voor Hoop Oss wil daarom op zaterdag 22 juni en zondag 23 juni 2019 wederom een Samenloop organiseren. Dit is een 24 uur durende wandelestafette met indrukwekkende ceremonies, (muziek)optredens en acties om geld in te zamelen voor KWF Kankerbestrijding. De 24 uur durende wandeling die de vele teams gaan maken, staat symbool voor de voortdurende strijd tegen kanker. Verenigingen, bedrijven, vriendenclubs: iedereen kan met één of meerdere teams meedoen aan dit fantastische evenement! Daarnaast wordt er op zondag 23 juni een kinderloop georganiseerd.


Kinderloop voor Hoop

De Kinderloop voor Hoop is een belangrijk onderdeel van de SamenLoop. Ook kinderen krijgen zelf of in hun omgeving te maken met kanker en willen zich daarvoor inzetten. Kinderen uit Oss en omgeving kunnen meelopen op een verkort parcours op zondag 23 juni 2019. De deelnemende kinderen lopen 24 minuten of 2 of 4 rondjes mee en er zullen heel veel leuke activiteiten voor de kinderen zijn op het kinderplein waarlangs ze lopen. Er hebben zich al basisscholen gemeld die met de hele school aandacht gaan geven aan de KinderSamenLoop.

 

Mocht jij mee willen lopen met de Kinderloop voor Hoop, of ken jij iemand die mee wil lopen stuur een  mail naar Kinderloopvoorhooposs@gmail.com

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

Zelfstandig ondernemers kunnen digitaal bijstand aanvragen

March 27, 2020

1/4
Please reload

Recente berichten
Please reload

Archief
Please reload

Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2017 412MEDIA

  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • YouTube Social  Icon