Geffen, Nuland, Vinkel en Kruisstraat krijgen glasvezel

August 31, 2018

Alle inwoners en bedrijven in Geffen, Nuland, Vinkel en de Kruisstraat krijgen glasvezel. Dit is het resultaat van de samenwerking tussen de gemeente Oss, de gemeente ‘s-Hertogenbosch, de vele ambassadeurs, alle providers en E-Fiber. De werkzaamheden zullen ongeveer 1 jaar in beslag nemen.

Eric Vos van E-Fiber: “Wij hoeven gelukkig geen beloftes te doen, wij garanderen voor iedere gebruiker van ons netwerk een snelle, betrouwbare en stabiele internetverbinding voor nu en in de toekomst. En wat ons betreft gaan we verder met de vraagbundeling en uitrol in de rest van Oss en ’s-Hertogenbosch.”

Aanleg
De voorbereidingen voor de aanleg zijn al gestart, zodat er in december van dit jaar echt begonnen kan worden. E-Fiber en de providers TriNed , SNLR en Tweak bieden de inwoners tijdens de aanlegperiode de mogelijkheid om over te stappen zonder activeringskosten. Het enige wat zij dan moeten doen is alvast kiezen bij welke provider men een abonnement wil afnemen. De mogelijkheden van providers kan men vergelijken via iedereenglasvezel.nl/keuzehulp.

Over glasvezel
Met een glasvezelnetwerk profiteert iedereen van snel internet, haarscherpe TV beelden en kraakhelder geluid. Het netwerk heeft een enorme capaciteit en is geschikt voor alle (on)denkbare oplossingen als zorg op afstand, slimme thermostaten, thuiswerken en nog veel meer. Het netwerk is stabieler, sneller en betrouwbaarder dan de huidige traditionele koperkabel.

Toekomstbestendig
Frank den Brok, wethouder gemeente Oss, is blij met deze volgende stap richting een toekomstbestendig netwerk: “Internet maakt een steeds groter deel uit van ons leven. Snel en betrouwbaar internet is daarom nu en in de toekomst onmisbaar voor onze inwoners, scholen en bedrijven. Ik ben daarom blij dat
E-Fiber glasvezel in Geffen wil aanleggen.”

Wethouder Mike van der Geld, wethouder gemeente ’s-Hertogenbosch, is blij dat nog dit jaar daadwerkelijk met de aanleg van het glasvezel gestart wordt. In het bijzonder voor de bewoners en bedrijven in dit deel van onze stad zodat zij kunnen kiezen straks voor een toekomstbestendig netwerk


 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

Oud-Ossenaren gezocht die zijn geëmigreerd

February 19, 2020

1/3
Please reload

Recente berichten

February 24, 2020

Please reload

Archief
Please reload

Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2017 412MEDIA

  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • YouTube Social  Icon