JOGG en Albert Heijn gaan voor een gezonde Osse jeugd

September 3, 2018

Jongeren Op Gezond Gewicht (JOGG) Oss en Albert Heijn werken de komende tijd samen aan een gezonde Osse jeugd. Het doel van de samenwerking is om een gezonde omgeving te creëren bij kinderen in de leeftijd van 0 – 19 jaar én hun ouders. Vanaf september zijn de handen officieel ineen geslagen.

 

Albert Heijn gaat bij een aantal activiteiten niet alleen groente en fruit leveren, maar wordt het programma ‘Ik Eet het Beter’ gepromoot op alle Osse basisscholen. De gratis interactieve lesprogramma’s maken leerlingen op een speelse manier bewust van wat ze dagelijks eten en drinken Albert Heijn locatiemanager Olaf Fleuren is blij om zich in te zetten voor een gezonde jeugd in Oss.

 

Jongeren op Gezond Gewicht regisseur Mart van Schijndel is erg blij met de samenwerking: ‘beide locaties van de Albert Heijn zijn een grote lokale partner die erg betrokken zijn in de Osse samenleving’.

 

Jongeren Op Gezond Gewicht is maatschappelijk betrokken in de regio Oss en krijgt steeds meer lokale partners uit Oss. Zo zet Verhoeven Logistics zich in voor een gezond schoolplein, is er een samenwerking met verschillende diëtisten, Het Hooghuis, Ons Welzijn en de GGD.

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

Kunstrally CrOss biedt podium aan jongeren

January 20, 2020

1/3
Please reload

Recente berichten
Please reload

Archief
Please reload

Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2017 412MEDIA

  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • YouTube Social  Icon