The Pilgrims speelt songs met een statement bij Groene Engel

September 6, 2018

Oude nummers zoals ‘White Men’, ‘Stranger’, ‘Heaven’ en ‘Can’t Resist’ in een nieuw jasje gegoten en nieuwe rocksongs die ouderwets soulvol klinken. Fans hebben er even op moeten wachten. Het laatste The Pilgrims album dateert uit 1997, maar de band komt zaterdag 22 september met de kersverse nieuwe plaat en de Veghelse support The Pretty Faces naar Groene Engel in Oss.

 

Song met een statement
Op het nieuwe album ‘PunkSoulRock’nRoll’ staat ook de single ‘Hope in my Dreams’. Een breekbare track met samenspel van piano, cello en het authentiek donkere stemgeluid van zanger Reniet Vrieze. Het nummer is geboren uit verontwaardiging over de onverschilligheid rond het leed van medemensen wereldwijd.

 

Kort nadat Vrieze de track componeerde werden The Pilgrims gevraagd ‘Hope in my Dreams’  live ten gehore te brengen op Radio 2. Het nummer paste naadloos in Leo Blokhuis’ project What the World Needs Now, waarbij bekende artiesten muzikaal bijdragen aan een betere wereld. De live opname die The Pilgrims voor dit initiatief maakte is te beluisteren via onder andere iTunes en Spotify.

 

Support The Pretty Faces

Schoonheid rijpt met de jaren. De vier Veghelse 'mooie gezichten' en bloedbroeders van The Pretty Faces maken rauwe rock zonder pretenties. Een crossover van rock ‘n’ roll, punk, country en een vleugje surf uit de regio. Daarmee heeft Groene Engel een passende support voor The Pilgrims gevonden.

 

 

Wat: The Pilgrims + The Pretty Faces

Waar: Groene Engel, Kruisstraat 15, 5341 HA Oss

Wanneer: Zaterdag 22 september 2018, 20:30 uur

Entree: € 20,00 euro | € 19,00 GE-vriend

Info & tickets: https://www.groene-engel.nl/programma/concert/the-pilgrims

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

Open dag fietscrossclub FCC Oss

September 12, 2019

1/2
Please reload

Recente berichten
Please reload

Archief
Please reload

Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2017 Road2Travel Producties

  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • YouTube Social  Icon