Eet geen dierendag voor Osse ambtenaren?

September 26, 2018

De werkgroep van de Partij voor de Dieren Oss heeft de gemeente Oss geattendeerd op het initiatief van de Gemeente Utrecht: "Utrecht eet geen dieren op Werelddierendag 4 oktober" Utrecht was vorig jaar nog samen met Oss meest inspirerende gemeente voor de Globals Goals. Reden te meer voor Oss om in lijn met een aantal Global Goals en het jaar thema “We are Food”, op dierendag te kiezen voor de duurzame keuze.

 

Daarom de vraag aan u allen:

Doet u mee met de campagne van Wakker Dier** net als Utrecht?

 

Dat houdt in dat op Dierendag er geen vlees en vis wordt geserveerd in de bedrijfsrestaurants van de gemeente én dat de gemeente dit actief uitdraagt in de media. De Partij voor de Dieren hoopt dat andere organisaties in Oss hierdoor geïnspireerd raken en ook op Dierendag geen vlees en vis serveren. Een goede kans om de Osse wereldburger of andere alternatieven op die dag in de schijnwerpers te zetten. Is voor u Werelddierendag voor alle dieren, niet alleen huisdieren?

 

Met vriendelijke groet Werkgroep Partij voor de Dieren Oss Anita Verstegen, Voorzitter 0651335579

 

Zie ook:

*https://www.ad.nl/utrecht/op-dierendag-geen-vlees-of-vis-voor-utrechtseambtenaren~a8f1e817/

 

**https://www.wakkerdier.nl/campagnes/eetgeendierendag/

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

Open dag fietscrossclub FCC Oss

September 12, 2019

1/2
Please reload

Recente berichten
Please reload

Archief
Please reload

Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2017 Road2Travel Producties

  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • YouTube Social  Icon