Twee jonge Osse talenten presenteren hun eerste concert

November 12, 2018

Ze maken al van jongs af aan samen muziek. De nichtjes Marlou Megens (16) en Noortje Luijk (18) uit Oss zingen luisterliedjes met begeleiding van Marlou op akoestische gitaar. Ze traden op voor familie, vrienden en op verjaardagen. Later durfden ze publiek in de stad en op terrassen aan. Nu hebben ze de stoute schoenen aangetrokken en gaan zij hun eerste eigen concert geven.

 

Onder de titel ‘Marlou en Noortje aan de Maas’ laten de muzikale talenten op vrijdag 23 november hun repertoire van bekende en minder bekende luisterliedjes horen. Marlou en Noortje sommen op ‘Hallelujah, Imagine, Stil In Mij, Zij Maakt Het Verschil, Faith’.

 

Organisator Ans Jager laat weten: ‘In kunstcafé De Artist zijn vaker huiskamerconcerten. Meestal zijn dat meer door de wol geverfde muzikanten en zangers. Frederique Spigt, Gerard van Maasakkers, J.W. Roy, Bender, Erwin Nijhoff, Stanza, Marij van den Boom hebben hier opgetreden. Marlou en Noortje zijn onervaren, maar door hun ontwapenende indruk en prachtige stemmen dacht ik meteen, die dames  verdienen een podium. En De Artist geeft ze graag een podium voor hun eerste eigen concert’.

 

Marlou en Noortje aan de Maas

Vrijdag 23 november 2018

Aanvang 20.30u

De Artist, Kerkstraat 1, Lith

Entree € 7,50

Reserveren aanbevolen: stuur een mailtje naar info@deartist.nl

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

Oud-Ossenaren gezocht die zijn geëmigreerd

February 19, 2020

1/3
Please reload

Recente berichten
Please reload

Archief
Please reload

Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2017 412MEDIA

  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • YouTube Social  Icon