Schilderen voor Burkina Faso

November 30, 2018

Muzelinck organiseert in samenwerking met de Stichting Sahelp uit Oss een schilderworkshop door de Afrikaanse kunstenaar Christophe Sawadogo. Hij is een gerenommeerd kunstenaar uit Burkina Faso die internationaal exposeert. De workshop vindt plaats op vrijdag 7 december van 13.00 – 16.00 uur bij Muzelinck, Raadhuislaan 18 in Oss. Stichting Sahelp bestaat dit jaar 40 jaar en zet zich in voor de mensen in Burkina Faso.

 

In deze workshop maak je kennis met de kunstenaar en neemt hij je mee in zijn wereld. Op inspirerende wijze zal hij je zijn kneepjes van het vak bijbrengen. Na afloop van de workshop neemt kunstenaar de deelnemers mee naar de bibliotheek waar zijn eigen werken een onderdeel zijn van de expositie ’40 jaar Sahelp.’ Hij vertelt over het werk. De voertaal voor zowel workshop als rondleiding is Engels.

 

De bedragen die door Sahelp opgebracht worden door diverse acties zijn, worden geschonken aan naaischool Bianca Couture in Ouagadougou (Burkina Faso). Alle bedragen worden door de Wilde Ganzen verdubbeld (www.wildeganzen.nl).

 

Een deel van de opbrengst van deze workshop gaat ook naar het naaiatelier. Op deze manier bouwt Sahelp aan een mooie toekomst voor jonge mensen!

Meer informatie over de kunstenaar is te vinden op www.christophe-sawadogo.com

 

NB Deelnemers nemen eigen materiaal mee. Doek, kwasten/penselen en verf. Er zijn schildersezels aanwezig.

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

Open dag fietscrossclub FCC Oss

September 12, 2019

1/2
Please reload

Recente berichten
Please reload

Archief
Please reload

Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2017 412MEDIA

  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • YouTube Social  Icon