CD-presentatie en onthulling Jeugdgrootvorst Raauw Ossekar

January 6, 2019

In de Hille is het zondagmiddag 20 januari feest. De vijftiende JeugdGrootvorst Oskaris XV en –adjudant van de Raauw Ossekar worden bekendgemaakt, en de CD met de beste 6 Carnavalskrakers van het Ossekoppenrijk word gepresenteerd.

 

Om half twee is de zaal open (gratis entree) en dan begint het programma. We starten met het uitreiken van de eerste CD van het 38ste MCLF (Maaslands Carnavals Liedjes Festival). Diverse deelnemers zullen hun hit ten gehore brengen deze middag. Deze wordt uitgereikt aan Grootvorst Sander , StadsPrins Gerard. Tevens onthullen zij de Download pagina voor de 6 Carnavalskrakers.

 

Afscheid is er ook. Sten (Oskaris XIV) en Susan geven hun scepter en eremedailles door aan hun opvolgers van het komende carnavals seizoen. Welke na het afscheid worden onthuld. De Ieniemienies en Dansgarde zullen optreden voor de oude en nieuwe JeugdGrootvorst.

JeugdPrinsen en andere Hoogheden uit het Ossekoppenrijk en daarbuiten komen langs om de nieuwe JeugdGrootvorst Oskaris XV te feliciteren.

 

Ook het Raauw Ossekar Annie Maossie Tiem zal weer voor een spetterende show zorgen. Het beloofd weer een gezellige carnavalsmiddag voor jong en oud te worden in de Wijkcentrum de Hille, de residentie van de Raauw Ossekar.

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

Oud-Ossenaren gezocht die zijn geëmigreerd

February 19, 2020

1/3
Please reload

Recente berichten
Please reload

Archief
Please reload

Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2017 412MEDIA

  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • YouTube Social  Icon