Informatieavond 'Oss Isoleert: bespaar energie en geld'

January 7, 2019

 

Eén van de beste manieren om energie te besparen is door het isoleren van uw woning. En het is ook nog beter voor de portemonnee. Isolatie van glas, muur, vloer en dak levert namelijk gelijk besparing op uw energiekosten op. Heeft u een woning met een bouwjaar eerder dan 1977 en nog geen spouwmuurisolatie? Wilt u hier meer over weten? Dan nodigen wij u graag uit voor een informatiebijeenkomst van Oss Isoleert op maandag 14 januari om 20.00 uur in het gemeentehuis.

 

Samen isoleren en besparen

Tijdens de bijeenkomst legt de heer Marc Verbeeten van De Verbinding uit hoe spouwmuurisolatie wordt aangebracht.  Ook medewerkers van BrabantWoontSlim en de Energiecoöperatie Oss aanwezig. U kunt bij hen terecht om een afspraak te maken voor andere vragen over energiebesparing en duurzame energie voor uw woning. Denk hierbij aan dubbel glas, zonne-energie of warmtepomp.

 

www.duurzaamoss.nl

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

Zelfstandig ondernemers kunnen digitaal bijstand aanvragen

March 27, 2020

1/4
Please reload

Recente berichten
Please reload

Archief
Please reload

Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2017 412MEDIA

  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • YouTube Social  Icon