Hogeschool van Arnhem en Nijmegen nu ook van start met Minor in Oss

February 6, 2019

Na de Minor van HAS Hogeschool uit ’s-Hertogenbosch bieden Talentencampus Oss en gemeente Oss nu ook onderdak aan een Minor van Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Vanaf vrijdag 8 februari onderzoeken 50 studenten Bedrijfskunde van de HAN tien weken lang bedrijfskundige vraagstukken van de Osse bedrijven Fitness Plaza, BlinQ en Begra Magazijninrichting B.V. Op vrijdag 8 februari 2019 is de start van de HAN Minor in het gemeentehuis van Oss. Het programma voor die dag begint om 9.00 uur. 

 

Programma start HAN Minor

09.00 uur Opening en welkom door Frank den Brok, wethouder EZ gemeente Oss

09.05 uur Samenwerking ondernemers, onderwijs en overheid door Richard van Ommen, directeur Talentencampus

09.10 uur Toelichting op HAN Minor door Jeroen van den Hoogen, praktijkcoördinator HAN 

09.25 uur Het verhaal van Oss door Astrid Kepers, stedenbouwkundige gemeente Oss

 

10.10 uur Pauze

 

10.30 uur Start Citytour Oss: een uitgebreide kennismaking met Oss per touringcar.

12.00 uur Aankomst Dome X en lunch

12.30 uur Kennismaking met BlinQ op Dome X

12.35 uur Vertrek studenten naar Begra en Fitness Plaza voor kennismaking

 

14.00 uur Einde programma

 

Samenwerking ondernemers en hoger onderwijs

Ondernemers in Oss willen meer samenwerken met kennisinstellingen. De gemeente Oss vindt het belangrijk om hoger opgeleid talent te interesseren voor het Osse bedrijfsleven en verbindingen te leggen met het voortgezet onderwijs en ROC De Leijgraaf. Talentencampus Oss is dé schakel tussen overheid, bedrijven, onderwijs en kennisinstellingen. Na geslaagde samenwerkingen met HAS Hogeschool en Avans Hogeschool komt nu ook de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen naar Oss. Zo bouwen Talentencampus Oss en gemeente Oss samenwerkingen met kennisinstellingen uit. Onze ondernemers bieden studenten een praktijkomgeving voor kennistoepassing. Fitness Plaza, BlinQ en Begra Magazijninrichting B.V. nemen de studenten tien weken onder hun hoede met vraagstukken die in hun bedrijfsorganisatie spelen. De studenten presenteren over tien weken de onderzoeksresultaten aan hun opdrachtgevers in de raadzaal van het Osse gemeentehuis. De datum van deze presentatie volgt later.

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

Zelfstandig ondernemers kunnen digitaal bijstand aanvragen

March 27, 2020

1/4
Please reload

Recente berichten
Please reload

Archief
Please reload

Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2017 412MEDIA

  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • YouTube Social  Icon