AktieFix viert 50-jarig jubileum en pakt groots uit!

May 3, 2019

Op 18 en 19 mei is het weer AktiePop in Lithoijen. Dit jaar een hele speciale jubileumeditie, want Stichting AktieFix bestaat 50 jaar! Met de opbrengst van dit jaarlijkse festival organiseert Stichting AktieFix ieder jaar 10 logeerweekenden voor kinderen met een  beperking.

 

Reünie

Op zaterdag van 19.00 tot 20.30 uur is er een reünie op het Prelaat van den Bergplein in Lithoijen. Iedereen die zich in de afgelopen 50 jaar heeft ingezet voor Stichting AktieFix is van harte welkom om onder het genot van een hapje en een drankje gouden herinneringen op te halen. De reünie is ook voor oud-leden en hun ouders. Aansluitend aan de reünie begint het jaarlijkse festival AktiePop.

 

Pop

Zaterdagavond worden alle gasten extra feestelijk welkom geheten met een spectaculair ontvangst! ’s Avonds op het poppodium Band with Benefits, DJ John Schuijers en The Allstarz. Een ticket voor zaterdag bestel je op de website www.aktiepop.nl (€ 10,-) of koop een ticket aan de kassa bij de ingang (€ 12,50).

 

Op zondag staan Dude Kids, BZB, DJ Menno, Rattle Snake Shake, Dansado en de Feestneger, Story en DJ John Schuijers op het poppodium. Op zondag is de toegang gratis.

 

Food

Een gezellig terras mag ook dit jaar zeker niet ontbreken! Geniet beide dagen van al het gezonde én ongezonde lekkers, aangeboden door lokale ondernemers.

 

Taartenwedstrijd

Bij een feestje hoort natuurlijk taart! Jong en oud, iedereen mag meedoen. Bak thuis een taart en neem deze zondag om 10.45 uur mee naar het Prelaat van den Bergplein in Lithoijen. Christian van Christian Chocolaterie gaat deze taarten beoordelen op smaak, creativiteit en originaliteit. De winnaar krijgt een masterclass bonbons maken! Bak jij de lekkerste feesttaart? Aanmelden kan viainfo@aktiefix.nl. 

 

Kids

Tijdens deze Gouden Editie AktiePop hoeven de kinderen zich ook zeker niet te vervelen! Koop zondag een polsbandje bij de kassa en doe mee aan alle leuke activiteiten. Goudzoeken in de zandbak en verdien je eigen chips of snoepzak, test je stabiliteit op het evenwichtsparcours, blijf het langst overeind tijdens het spel ‘Stef Stuntpiloot’, kom swingen en zingen met DudeOss Kids, vorm je eigen band of zing solo in de karaoke container, laat je schminken of zet een mooie glittertattoo, speel spelletjes in de virtual reality-wereld of ga naar Clown Fleur voor ballonnen, popcorn of een suikerspin!

 

Meer informatie

Alle informatie staat op www.aktiepop.nl. Wil je meer weten over Stichting AktieFix? Kijk op Facebook of Instagram voor leuke verhalen en foto’s!

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

Buurtsport in de wijk weer van start

May 12, 2020

1/2
Please reload

Recente berichten
Please reload

Archief
Please reload

Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2017 412MEDIA

  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • YouTube Social  Icon