Uitreiking publieksprijs Oog van Oss

May 7, 2019

Tijdens de duur van de expositie ‘Oog van Oss’ in K26 heeft het publiek de gelegenheid gehad om een stem uit te brengen op het werk dat volgens de kijker de eerste prijs verdient. Op zondag 19 mei aanstaande, de laatste dag van deze expositie, zal om 15.30 uur door Fleur de Blieck de publieksprijs worden uitgereikt.

 

Fleur de Blieck was deelnemer aan het Project Rembrandt, uitgezonden op NPO 1 en gevolgd door een groot aantal kijkers. In deze serie ging men op zoek naar de meest getalenteerde kunstschilder van Nederland. Fleur eindigde bij de laatste zes kandidaten. Schilderijen van deze zes kunstenaars zijn tot 19 mei a.s. in het Museum Jan Cunen te bezichtigen. Fleur is oorspronkelijk afkomstig uit Oss, vandaar dat wij als K26 heel blij zijn dat zij de prijsuitreiking wil doen.

 

De expositie ‘Oog van Oss’, waaraan alle kunstenaars uit Oss en omgeving kunnen deelnemen, is een jaarlijks terugkerend fenomeen en wordt hogelijk gewaardeerd door het grote publiek.

 

K26 is te vinden aan de Kruisstraat 26 in Oss en is open van donderdag t/m zondag van 13.00 – 17.00 uur. Voor overige informatie zie onze website: www.k26.nl

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

Kunstrally CrOss biedt podium aan jongeren

January 20, 2020

1/3
Please reload

Recente berichten
Please reload

Archief
Please reload

Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2017 412MEDIA

  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • YouTube Social  Icon