Inschrijven KAKO kindervakantieweek en avondvierdaagse

May 13, 2019

Het KAKO organiseert van 15 tot en met 19 juli weer de Kindervakantieweek. Kinderen van 4 tot en met 15 jaar kunnen hiervoor aangemeld worden op 18 en 25 mei. Beide dagen kan dit van 10.00 – 12.00 uur in de hal van de Sterrebosschool aan de Verdistraat 79 in Oss. Deelnamekosten zijn vijftien euro per kind en kan alleen contant betaald worden.

 

Kinderen van ouders die minimaal drie dagen als vrijwilliger meehelpen mogen gratis meedoen. Vanaf www.kako.nl is een inschrijfformulier te printen, waarop vooraf de gegevens van de kinderen ingevuld kunnen worden. Dat verkort de wachtrij bij de inschrijving aanzienlijk! Op deze website is veel meer informatie over de kindervakantieweek te vinden.

 

Afhankelijk van het aantal vrijwilligers dat aangemeld is, worden kinderen definitief ingeschreven als deelnemer. Wanneer het aantal vrijwilligers nog onvoldoende is, worden kinderen tijdelijk op de reservelijst geplaatst. Het lukt altijd wel om uiteindelijk toch genoeg mensen bereid te vinden om mee te helpen bij dit unieke evenement. Maar dat brengt ieder jaar wel spannende momenten met zich mee.

 

Kindervakantieweek

De kindervakantieweek is een week met een Rode Draad vol avontuur, spel, knutselen en vooral buiten spelen met elkaar. In groepjes van twaalf kinderen met voldoende begeleiding van vrijwilligers vliegt de tijd alsof het vakantie is.

 

Avondvierdaagse

Er wordt gedurende het hele jaar veel gewandeld in en rondom Oss. Als training voor grote wandeltochten, voor de conditie of gewoon voor het plezier. De Avondvierdaagse in en rondom Oss is een mooi wandelevenement om vier dagen achtereen samen met plaatsgenoten te doen.

 

Inschrijven

Ook voor de Avondvierdaagse (3 tot en met 6 juni) kan op de Sterrebosschool vooraf ingeschreven worden. Dan geldt bovendien een korting op de deelname kosten. De afstanden van de Avondvierdaagse zijn 5, 10 en 25 kilometer, wegens gebrek aan belangstelling zijn de 15 km routes komen te vervallen.

 

Inschrijven kan natuurlijk ook op de startplaatsen, die iedere dag op een andere plaats zijn. De eerste dag is dat de parkeerplaats bij de Geffense Plas. Daarna zijn de Meidoornlaan, sporthal de Rusheuvel en het Barbaraplein de startlocaties.

 

Foto: Lenneke Lingmont

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

Oud-Ossenaren gezocht die zijn geëmigreerd

February 19, 2020

1/3
Please reload

Recente berichten
Please reload

Archief
Please reload

Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2017 412MEDIA

  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • YouTube Social  Icon