Kinderboerderijdag op NME-centrum en kinderboerderij De Elzenhoek

May 13, 2019

Zondag 26 mei is het zover: kinderboerderijdag 2019 op NME-Centrum en kinderboerderij De Elzenhoek. Deze dag is er voor jong en oud van 11.00-16.00 uur van alles te beleven, zoals ponyritjes, demonstratie wolspinnen en houtbewerking, spelen in het hooibad, ponycycle en een Oudhollands spellenparcours.

Kinderen kunnen deze dag een eigen huisdierspeeltje, verfkunstwerk of houten ketting maken, broodjes bakken boven een vuurtje, zich laten schminken als hun lievelingsdier, schedels, stekels en vachten voelen bij de Beestenboelkar en een pizza bakken in de houtoven.

 

Ook kun je je verwonderen in mini-legoland en is er een streekproductenmarkt waarin lokale ondernemers hun producten aanbieden. Natuurlijk kan iedereen ook weer genieten van gezellige muziek van troubadour Noud Bongers en allerlei lekkers zoals wafels met kersen, smoothies en broodjes hamburger.

 

Proef de (h)eerlijkste producten uit de regio

Dit jaar is er op Kinderboerderijdag een gezellige streek- en natuurmarkt met heerlijke streekproducten, zoals kaas, honing, fruit en cranberries. Bij de gezellige kramen van Lekkerzvanhier, Traiteur Plank, Imkerij Ecopoll en Landerij van Tosse is van alles te proeven uit de streek. Natuurlijk kun je ook wat mee naar huis nemen. Bij de kramen van IVN Oss en Stadse boeren ontdek je alles over Tiny forests, de natuur en moestuinieren.

 

Gratis entree

Entree is gratis. Voor sommige activiteiten wordt een kleine bijdrage gevraagd. Alle opbrengsten komen ten goede aan de kinderboerderij. Het volledige programma van Kinderboerderijdag 2019 is te vinden op www.nme-elzenhoek.nl en op facebook.

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

Buurtsport in de wijk weer van start

May 12, 2020

1/2
Please reload

Recente berichten
Please reload

Archief
Please reload

Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2017 412MEDIA

  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • YouTube Social  Icon