Zonnebloem Ravenstein zoekt vrijwilligers

May 13, 2019

Wil je je als vrijwilliger inzetten voor mensen met een lichamelijke beperking bij jou in de buurt? Sluit je dan aan bij de Zonnebloem afdeling Ravenstein e.o. Als afdelingsvrijwilliger kun je je op allerlei manieren inzetten: dagjes uit, mensen thuis bezoeken, samen erop uit of gewoon iemand begeleiden tijdens een dagje uit. Er is altijd wel een vorm van vrijwilligerswerk die bij jou past!

 

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op met de Zonnebloem afdeling Ravenstein e.o. via het contactformulier op onze website https://www.zonnebloem.nl/ravenstein of bel naar Arda Cederhout, secretariaat 0486-411072

 

Je kunt ook even naar de kraam komen op het Herps Mèrtje zondag 19 mei aanstaande. Wij kunnen je dan allerlei informatie geven. 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

Buurtsport in de wijk weer van start

May 12, 2020

1/2
Please reload

Recente berichten
Please reload

Archief
Please reload

Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2017 412MEDIA

  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • YouTube Social  Icon