Het Osse Messentrekker bier krijgt een nieuw jasje

May 15, 2019

Op zaterdag 8 juni presenteren Roy Thijssen (Hart voor Oss)en Martin Ostendorf (Muifelbrouwerij) het 'nieuwe' Messentrekker bier. Hiermee vieren zij het feit dat dit bekende Osse biertje vanaf nu in eigen brouwerij wordt gebrouwen. 

 

Het biertje krijgt dan ook een nieuw etiket dat tegelijkertijd wordt gepresenteerd in café Kaatje aan de Oostwal in Oss. Het officiële moment zal om 20.30 uur plaatsvinden en uiteraard is iedereen hier van harte welkom. 

 

Een gedeelte van de opbrengst van het Messentrekker bier zal naar een goed doel uit Oss gaan. Dat tekent de mooie samenwerking tussen Stichting Hart Voor Oss - voor en door Oss - en de Muifelbrouwerij.

 

Begin 2016 ontstond het idee bij Roy Thijssen van Stichting Hart voor Oss om de Osse ‘scheldnaam’ positief te omarmen. Thijssen: “Ik wilde iets moois doen voor mijn stad, en een mooi speciaalbier te lanceren leek me een leuk idee. Al snel kwam brouwer Martin Ostendorf van de Muifelbrouwerij in beeld. Die was enthousiast, en we zijn meteen aan de slag gegaan.

 

Met als uniek ingrediënt de cranberries van Landerij VanTosse uit Oss, en het brouwen in de ketels van de Muifelbrouwerij, is Messentrekker met recht een regionaal biertje te noemen.”

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

Kunstrally CrOss biedt podium aan jongeren

January 20, 2020

1/3
Please reload

Recente berichten
Please reload

Archief
Please reload

Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2017 412MEDIA

  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • YouTube Social  Icon