Balletschool Dimphy en Stichting Dans komen in 2020 met nieuwe voorstelling

May 16, 2019

Stichting Dans en Balletschool Dimphy slaan wederom de handen ineen voor een nieuwe balletuitvoering die in 2020 in de Lievekamp te zien zal zijn. 

 

Choreografe Dimphy van Alphen- Tiggelman en haar team laat wederom zien dat dans en ballet dichterbij je kunnen staan dan je soms zelf denkt. Dat er veelal sprake is van een aansprekend en herkenbaar verhaal maakt de voorstellingen van Balletschool Dimphy zo populair bij het grote publiek.

We staan nu een jaar voor de première. Op 17, 18 en 19 april 2020 staan de ballerina's en ballerino's van Balletschool Dimphy op de planken van de Lievekamp. Stichting Dans maakt met trots het nieuwe thema bekend: Madre Terra. De vier voorstellingen volgend jaar staan in het teken van moeder aarde.

“Een thema dat past bij de maatschappelijke gesprekken over het klimaat en de Global Goals die  burgemeester Wobine Buijs samen met ondernemend Oss heeft uitgesproken”, legt Jan Willem van de Camp namens Stichting Dans uit. "Dat we zuinig moeten zijn op onze aarde en er verantwoordelijkheid voor dragen, zal tot uiting komen in de voorstelling", vult Dimphy Alphen aan. "De aarde geeft ons alles wat we nodig hebben. Zoveel landen en zoveel culturen waar voor iedereen een plekje is. Zo zal ook de voorstelling een plekje zijn waar iedereen welkom is, zowel op het toneel als als toeschouwer in de zaal."

Stichting Dans gaat aan de slag met de organisatorische kant van de balletuitvoeringen; zij zorgen in eerste instantie voor voldoende sponsoren, zodat de toegangsprijs van de kaartjes zo laag mogelijk blijft. Van de Camp vervolgt, "Balletschool Dimphy en Stichting Dans vinden het namelijk erg belangrijk dat alle leerlingen de kans mogen krijgen om in een groot theater als De Lievekamp in Oss op te treden. Samen met een groot aantal sponsoren en vrienden van Stichting Dans lukt het ons dit al sinds 2006 voor elkaar te krijgen.”

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

Oud-Ossenaren gezocht die zijn geëmigreerd

February 19, 2020

1/3
Please reload

Recente berichten
Please reload

Archief
Please reload

Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2017 412MEDIA

  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • YouTube Social  Icon