Grootste boekenbeurs in het Titus Brandsmalyceum

May 16, 2019

Lionsclub Oss de Maashorst organiseert op 25 en 26 mei voor de 16e keer de grote Boekenbeurs in Oss in het Titus Brandsma Lyceum (Molenstraat 30, zij-ingang). Boekenliefhebbers hebben keuze uit ruim 25.000 boeken in verschillende categorieën. Het is daarmee de grootste boekenbeurs in de regio Oss.

 

Lionsclub Oss de Maashorst verkoopt al 10 jaar tweedehands boeken. Daarmee financiert zij het project “Samen aan Tafel”. Hierbij krijgen mensen die een moeilijk jaar hebben doorgemaakt of door omstandigheden weinig de deur uit kunnen een gezellige middag met diner en vertier. Zowel het diner als de boekenbeurs worden georganiseerd door de vrijwilligers van de Lionsclub Oss de Maashorst.

 

Oproep!

Het boekenproject dreigt nu echter te eindigen doordat de verzamel- en sorteerruimte vanaf juni dit jaar een nieuwe bestemming krijgt. Daarom is de club naarstig op zoek naar een nieuwe ruimte van circa 200 m2 op basis van een gebruikersovereenkomst. Heeft u een ruimte of weet u een ruimte in de omgeving van Oss laat het dan alstublieft weten via info@boekenbeursoss.nl

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

Zelfstandig ondernemers kunnen digitaal bijstand aanvragen

March 27, 2020

1/4
Please reload

Recente berichten
Please reload

Archief
Please reload

Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2017 412MEDIA

  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • YouTube Social  Icon