Iftar voor Ossenaren en Nieuwe Ossenaren

May 16, 2019

Op maandag 20 mei aanstaande organiseert Stichting Thuis in Oss een Iftar in Theater De Lievekamp. Iftar is de maaltijd die Moslims tijdens de vastenmaand Ramadan direct na zonsondergang nuttigen. Onder het motto ‘integreren doe je samen’ schuiven tijdens deze Iftar Ossenaren en Nieuwe Ossenaren, Moslims en niet-Moslims, aan voor een gezamenlijke maaltijd.

 

Stichting Thuis in Oss organiseert projecten en events met als doel het bevorderen van integratie. De Iftar is daarvan een voorbeeld. De Iftar biedt Ossenaren en nieuwe Ossenaren een gezellige en laagdrempelige gelegenheid om elkaar beter te leren kennen.

 

De iftar begint in veel landen traditioneel met dadels. Hiervoor en voor het nagerecht zorgt de stichting Thuis in Oss. Bezoekers van de Iftar nemen zelf een hoofdgerecht mee. Belangstellenden kunnen zich tot 16 mei a.s. aanmelden voor de Iftar via www.thuisinoss.com.

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

Zelfstandig ondernemers kunnen digitaal bijstand aanvragen

March 27, 2020

1/4
Please reload

Recente berichten
Please reload

Archief
Please reload

Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2017 412MEDIA

  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • YouTube Social  Icon