SEC organiseert kennissessie voor trainers en coaches

May 16, 2019

Op donderdag 6 juni 2019 organiseert het Sport Expertise Centrum de NOC*NSF kennissessie ‘4 inzichten over trainerschap’ om trainers en coaches van Osse verenigingen te ondersteunen. De sessie vindt plaats op de accommodatie van KV DOT en duurt van 19:30 tot 21:30 uur.

 

Training geven en een team coachen hoort energie op te leveren. Veel trainers voelen zich echter niet zeker wanneer zij voor een groep sporters staan, wat het enthousiasme niet ten goede komt. Een gestructureerde les organiseren met belangrijke pijlers als veiligheid, plezier, en kwaliteit is ook helemaal niet makkelijk. Vaak zitten de knelpunten niet eens bij de sporttechnische vaardigheden van een trainer en coach. Tijdens deze thema-avond ligt de focus daarom ook op de organisatorische, pedagogische en didactische vaardigheden van een trainer, zodat je als trainer nog beter in staat bent om sporters te faciliteren in hun vooruitgang.

 

Structureren, stimuleren, individuele aandacht geven en regie overdragen. Dat zijn 4 belangrijke kernkwaliteiten voor trainers en coaches. Tijdens deze scholing krijgt de deelnemer handvatten om de sporters effectiever te begeleiden en een inspirerende, veilige sportomgeving te creëren. De eigen vaardigheden als trainer of coach kunnen zo in korte tijd verbeterd worden!

 

De scholing is geschikt voor elke trainer die openstaat voor persoonlijke groei. Omdat er gereflecteerd wordt op eigen handelen, kunnen ook ervaren trainers zich tijdens deze sessie weer verder ontwikkelen in hun rol.

 

Aanmelden voor de avond kan via https://www.sport-expertise-centrum.nl/product/thema-avond-4-inzichten-trainerschap/

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

Oud-Ossenaren gezocht die zijn geëmigreerd

February 19, 2020

1/3
Please reload

Recente berichten

February 24, 2020

Please reload

Archief
Please reload

Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2017 412MEDIA

  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • YouTube Social  Icon