CDA haalt kandidaat Europees Parlement Tom Berendsen naar Oss

May 17, 2019

CDA Oss haalt dé Brabantse kandidaat voor het Europees Parlement Tom Berendsen naar Oss. Berendsen zal op woensdag 22 mei een bezoek brengen aan familiebedrijf Spierings Mobile Cranes.

 

CDA fractievoorzitter Mari van Kilsdonk vindt het belangrijk om ook een directe lijn met Brussel te hebben: “Belangrijke dossiers voor onze gemeente zoals banen, vitale stad en kernen, internationaal ondernemerschap, landbouwbeleid, bereikbaarheid en veiligheid liggen ook in Brussel op tafel.” Het is belangrijk dat er iemand naar die dossiers kijkt met een Brabantse bril, liefst met praktijkvoorbeelden uit onze gemeente in het achterhoofd. Als CDA willen we de lijntjes die we hebben inzetten voor de gemeente. Zo heeft de huidige Brabantse Europarlementariër Lambert van Nistelrooij zich ook actief ingezet voor onze gemeente. Tom Berendsen moet de komende jaren in Brussel een zelfde, belangrijke rol voor ons gaan vervullen.”

 

Berendsen (36) staat op de 3e plaats van de CDA-lijst voor de verkiezingen van 23 mei. Hij is de enige Brabander die kans maakt op een invloedrijke positie in Brussel. “Het is van groot belang dat we als provincie aan tafel blijven zitten in Brussel. Als ik gekozen word dan ga ik vol energie werken aan oplossingen en aan kansen pakken voor onze provincie. Het is daarbij van groot belang om de lijntjes kort te houden, ook met de gemeente Oss.”

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

Open dag fietscrossclub FCC Oss

September 12, 2019

1/2
Please reload

Recente berichten
Please reload

Archief
Please reload

Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2017 412MEDIA

  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • YouTube Social  Icon