Osse fracties vragen formerende partijen geen mestfabriek te plaatsen

May 17, 2019

De lokale fracties uit Oss van GroenLinks, VVD, PvdA, D66 en CDA sturen een brief naar hun formerende provinciale fracties om geen mestfabriek in Oss te plaatsen.

 

In de vorige periode van de Provinciale Staten is een proces in gang gezet om een grote mestverwerkingsfabriek in Oss te plaatsen. De gehele gemeenteraad in Oss is tegen, evenals college, met juridische procedures tot gevolg. In de formatie om tot een nieuw Gedeputeerde Staten te komen ligt een kans voor de formerende partijen om een niet gedragen mestfabriek te schrappen uit haar plannen. Een meerderheid van de formerende partijen heeft zich in de campagne uitgesproken tegen de plaatsing van een mestfabriek in Oss. De lokale fracties vragen de provinciale fracties daad bij het woord te voegen en geen mestfabriek op te dringen aan de meer dan 90.000 inwoners van Oss.

 

De brief kun je HIER lezen. 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

Open dag fietscrossclub FCC Oss

September 12, 2019

1/2
Please reload

Recente berichten
Please reload

Archief
Please reload

Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2017 412MEDIA

  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • YouTube Social  Icon