Expositie 20-jarig jubileum Kunstfabriek Oss in Raadhuis Ravenstein

May 20, 2019

KunstfabriekOss is een uniek en kleurrijk kunstatelier aan het Sint Barbaraplein 3 te Oss. Kunstenaars met een verstandelijke- of meervoudige beperking vanaf 18 jaar krijgen hier de mogelijkheid hun creatieve talenten verder te ontwikkelen. Kunstenaars worden uitgedaagd zelf met ideeën te komen en deze, zoveel mogelijk, naar eigen inzicht te verwezenlijken. Dit kan door te werken met verschillende teken- en schilderstechnieken, beeldhouwen, keramiek, textiel,  papier-maché en al wat mogelijk is. Muziek en toneel behoren ook tot de mogelijkheid van expressie.

  

De Kunstfabriek viert in 2019 haar 20-jarig jubileum en heeft daarom een jubileumexpositie van diverse technieken samengesteld. 

 

Deze expositie is van 11 mei tot en met 23 juni in het Raadhuis te Ravenstein te zien. Het Raadhuis is open van dinsdag t/m zaterdag van 10.00 uur tot 16.30 uur en op zondag van 11.00 uur tot 16.00 uur. De toegang is gratis. 

 

www.cultuurravenstein.nl

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

Maashorst Trailrun krijgt vervolg op zondag 5 april 2020

December 19, 2019

1/3
Please reload

Recente berichten
Please reload

Archief
Please reload

Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2017 412MEDIA

  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • YouTube Social  Icon