CDA Oss brengt werkbezoek aan Spierings Mobile Cranes

May 23, 2019

"We kunnen niet voor ieder land een specifieke kraan ontwikkelen”. Dat was de boodschap van de heer Koos Spierings van Spierings Mobile Cranes aan Tom Berendsen van het CDA. Tom Berendsen is de enige Brabantse kandidaat die, namens het CDA, meedoet aan Europese Parlementsverkiezingen. CDA Oss had hem uitgenodigd voor een werkbezoek. Europa is op allerlei terreinen van belang voor Nederland maar ook voor Oss. Bijvoorbeeld voor het bedrijfsleven, de landbouw en onze veiligheid. CDA Oss vindt het belangrijk dat de vertegenwoordigers in Brussel weten wat er speelt in Oss.

 

Spierings Mobile Cranes is een groot bedrijf in Nederland dat internationaal flink aan de weg timmert. Het is een typisch Oss familiebedrijf. Innovatie en duurzaamheid staan hoog in het vaandel.

 

“Wij lopen tegen Europese grenzen aan omdat elk land zijn eigen wettelijke eisen stelt en mag stellen. Zo mogen bijvoorbeeld sommige kranen Frankrijk niet zomaar in. Dit zit ons en andere bedrijven in de weg”, aldus Koos Spierings. “We kunnen niet voor ieder land een specifieke kraan ontwikkelen”.

 

“Goed om dit rechtstreeks te horen”, aldus Tom. “Als de lijnen kort zijn, kunnen we elkaar vinden als het nodig is. Een prachtig Brabants familiebedrijf met internationale belangen”. Daarom heeft het CDA Oss vandaag geïnvesteerd in een directe lijn met Brussel.

 

CDA Oss stelt dat we niet kunnen zonder een krachtige Europese samenwerking. Nederland en Oss zijn geen eilanden. Wat de EU doet moet uit te leggen zijn aan onze kiezers. “Zo vinden wij de maandelijkse verhuizing van het Europees Parlement tussen Brussel en Straatsburg met alle gedoe en kosten niet meer van deze tijd”.

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

Kunstrally CrOss biedt podium aan jongeren

January 20, 2020

1/3
Please reload

Recente berichten
Please reload

Archief
Please reload

Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2017 412MEDIA

  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • YouTube Social  Icon