Balletstudio van der Stappen danst ‘Wie is de Mol?’ in De Lievekamp

May 28, 2019

Iedere twee jaar geeft Balletstudio van der Stappen al haar leerlingen de unieke kans om op een echt podium op te treden. Van vrijdag 14 juni t/m zondag 16 juni is het weer zover. Dit jaar presenteert de balletstudio de voorstelling ‘Wie Is De Mol?’, naar het populaire programma van de AVROTROS.
 

Een jaar geleden startten de eerste voorbereidingen voor de nieuwe reeks uitvoeringen. Een voorstelling op de planken zetten, dat vergt immers veel creativiteit, organisatie en tijd. Er worden kostuums ontworpen en gemaakt, decors geschilderd en natuurlijk vele choreografieën ingestudeerd. Momenteel zetten alle docenten samen met hun leerlingen de laatste puntjes op de spreekwoordelijke i. Eén jonge danseres: “Ik moet echt heel mooi dansen, want het is een Vaderdag-cadeau voor papa en mama, mijn oma en mijn nichtje komen kijken!" Kortom, het is een voorstelling voor de hele familie.

 

Het verhaal

De dansers en danseressen van Balletstudio van der Stappen nemen het publiek mee de televisiestudio in voor het populaire televisieprogramma Wie Is De Mol. Aangekomen in de studio begint het avontuur… De dansers laten zien hoe het programma wordt opgebouwd en wie de kandidaten zijn. Het doel is om zoveel mogelijk zilver te verzamelen voor de pot. Dat zilver is te vinden bij verschillende groepen in allerlei dansen. Zal het een kandidaat lukken om het antwoord te vinden en de Mol te ontmaskeren? Alles draait om die ene vraag… Wie is de Mol?

 

Kaartverkoop
Toegangskaarten voor Balletstudio van der Stappen danst Wie is de Mol? op vrijdag 14 juni (aanvang om 19.30 uur), zaterdag 14 juni (aanvang om 19.30 uur) en zondag 16 juni (aanvang om 14.30 uur) in de Grote Zaal van De Lievekamp, kunnen vanaf € 15,00 worden gereserveerd via info@balletstudiovanderstappen.nl

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

Maashorst Trailrun krijgt vervolg op zondag 5 april 2020

December 19, 2019

1/3
Please reload

Recente berichten
Please reload

Archief
Please reload

Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2017 412MEDIA

  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • YouTube Social  Icon