Gemeente Oss organiseert symposium Veeteelt Top

May 28, 2019

Op 5 juni organiseert de gemeente Oss het symposium Veeteelt Top in Oss over de toekomst van de veehouderij in Oss. Oss kent veel agrarische bedrijven. Wethouder Johan van der Schoot: ‘Deze bedrijven vormen een belangrijke economische pijler van de regio en gemeente, maar hebben te maken met grote veranderingen. Op bedrijfsniveau en in ons buitengebied. Daarin willen wij onze rol bepalen.’

 

Op het symposium neemt de Wageningen Universiteit en het Brabants Agrarisch Jongeren Kontakt de aanwezigen mee in de laatste trends en ontwikkelingen. Thema’s die aan bod komen zijn: kringlooplandbouw, gezondheid, mestbewerking, duurzame energie, klimaat en leegstaande stallen. Daarna is het aan de aanwezigen om te onderzoeken welke rol de gemeente Oss heeft in die ontwikkelingen. Dit gesprek wordt gehouden per branche: rundvee, varkens, pluimvee en geiten.

 

Voor meer informatie en aanmelden: www.oss.nl/veeteelttop

 

Foto: ANP XTRA

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

Open dag fietscrossclub FCC Oss

September 12, 2019

1/2
Please reload

Recente berichten
Please reload

Archief
Please reload

Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2017 412MEDIA

  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • YouTube Social  Icon