Muifelbrouwerij introduceert nieuw bier: Muifel Weizen

May 30, 2019

Net op tijd voor de zomer presenteert de Osse Muifelbrouwerij een licht en fris en zomers bier: de Muifel Weizen. Gebrouwen met veel tarwemout voor een milde en frisse smaak. Vergist met een prima Duitse weizengist voor heerlijke banaan- en kruidnagelaroma’s.

 

Brouwer & eigenaar Martin Ostendorf is trots: “Het is wederom gelukt een heerlijk nieuw Muifelbier te ontwikkelen en te brouwen. Als extra ingrediënt hebben we koriander toegevoegd voor een lichte citrustoets. Hiermee hebben het beste van een Duitse weizen gecombineerd met het lekkerste van een Belgisch witbier. En natuurlijk gebrouwen in onze eigen brouwketels in Oss. Proost! Laat de zomer maar komen.”

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

Buurtsport in de wijk weer van start

May 12, 2020

1/2
Please reload

Recente berichten
Please reload

Archief
Please reload

Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2017 412MEDIA

  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • YouTube Social  Icon