Iedereen welkom tijdens Dat is Oss picknick

June 19, 2019

Iedereen is zaterdag 6 juli van 15.00 tot 18.00 uur welkom op de Dat is Oss picknick in Geffen. In het prachtige Arboretum (bomenpark) zijn gezellige kraampjes waar (h)eerlijke streekproducten te koop zijn.

Kijk op www.datisoss.nl/datisoss-picknick voor de lijst met deelnemers. Entree is gratis!

 

Eten, drinken én bewegen in de natuur

Het Sport Expertise Centrum verzorgt een wandelbootcamp met heel veel tips om je eigen wandelingen nog sportiever te maken en Peer van Haaren verzorgt een Tai Chi workshop. Kinderen kunnen de natuur ontdekken op het Huisje-boompje-beestje pad, zich laten schminken of meedoen met lasergame of workshop ijs of pizza maken. Iedereen krijgt een leuk cadeautje dat je die middag meteen al kunt gebruiken.

 

Roggemaaien en openluchtmis

Na de picknick is iedereen van harte welkom bij het traditionele roggemaaien en de openluchtmis in het Arboretum. Deze begint om 19.00 uur. De picknick wordt ieder jaar georganiseerd door Effe noar Geffe, het Arboretum en Dat is Oss.

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

Maashorst Trailrun krijgt vervolg op zondag 5 april 2020

December 19, 2019

1/3
Please reload

Recente berichten
Please reload

Archief
Please reload

Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2017 412MEDIA

  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • YouTube Social  Icon