Muzelinck en Lievekamp komen met kunstfestival De Osse Nacht

June 19, 2019

Op zaterdag 29 juni vindt De Osse Nacht plaats: een avond en een stukje nacht vol muziek, theater en dans op verschillende podia in een ontspannen ‘festivalsfeer’.
De bezoekers worden getrakteerd op een diversiteit aan optredens; van klassieke muziek tot punkmuziek, van line-dance tot buikdanseressen, theater, poëzie, kunstexposities en nog veel meer.

 

Het is tevens de plek van ontmoeting voor alle verschillende amateurkunstenaars die onze regio rijk is. Het aantal verschillende optredens is indrukwekkend: ruim 600 artiesten in verschillende samenstellingen hebben zich aangemeld om hun kunsten te vertonen.

 

De lokale kunstenaars en artiesten nemen het gebouw en zelfs de omgeving van Muzelinck en De Lievekamp helemaal over: met foodtrucks en een buitenpodium krijgt De Osse Nacht dat echte festivalgevoel. De programmering is inmiddels rond en de deelnemers zijn druk aan het repeteren.

 

Er is voor iedereen wat te beleven: van het gezellige Theatercafé waar gedanst en gezongen wordt tot de Grote Zaal die voor deze gelegenheid een heel intiem podium biedt. Het publiek neemt plaats op het podium en komt zo wel heel dichtbij de artiesten.

 

Kortom: ontroering, vervoering, beleving én inspiratie gegarandeerd!

 

De Osse Nacht start op 29 juni om 19.00 uur bij Muzelinck en theater De Lievekamp in Oss en is gratis te bezoeken.

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

Zelfstandig ondernemers kunnen digitaal bijstand aanvragen

March 27, 2020

1/4
Please reload

Recente berichten
Please reload

Archief
Please reload

Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2017 412MEDIA

  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • YouTube Social  Icon