Opening pop-up tentoonstelling Mens en Maas

June 19, 2019

 

Op vrijdag 28 juni om 19.45 uur openen wethouder Johan van der Schoot en bestuurslid Waterschap AA en Maas Peter van Dijk, de pop-up tentoonstelling Mens en Maas. Deze opening vind plaats in de Acropolis te Megen. 

 

De tentoonstelling Mens en Maas laat het rijke verleden zien langs de oevers van de Maas en legt een verbinding met waterveiligheid in de toekomst. De Maas fungeert als het centrale thema en is de verbinder tussen verleden, heden en toekomst. Het is een reizende tentoonstelling die u kunt bewonderen in de Acropolis in Megen van 28 juni tot en met 30 juni. Daarna reist de tentoonstelling naar Keent en is daar te bewonderen van 2 juli tot en met eind oktober 2019. Voor meer informatie over deze reizende tentoonstelling kunt u naar trefhetinoss.nl.  

 

Programma

19.45 uur Inloop

20.00 uur Ontvangst wandelaars Zuiderwaterlinie Expeditie

20.10 uur Opening door wethouder van der Schoot en bestuurslid Waterschap.

Met voorproefje van Theaterroute Oeverloos door Stichting Oss Cultureel.

 

Educatieprogramma

Aan de tentoonstelling is ook een educatieprogramma gekoppeld. Daar kunnen alle basisscholen van de gemeente Oss gratis aan deelnemen het komende schooljaar. Scholen zijn ook van harte uitgenodigd om de reizende expositie te bekijken. Voor meer informatie en of aanmelding info@theaspanjers.nl

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

Open dag fietscrossclub FCC Oss

September 12, 2019

1/2
Please reload

Recente berichten
Please reload

Archief
Please reload

Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2017 412MEDIA

  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • YouTube Social  Icon