Waylon voor extra theaterconcert naar De Lievekamp

June 19, 2019

Op donderdag 12 september komt Waylon voor een extra concert naar theater De Lievekamp, ter voorbereiding op zijn theatertour ‘My heroes have always been cowboys’. De theatertour van Waylon gaat eind september van start. Het eerder aangekondigde concert op zaterdag 19 oktober is reeds uitverkocht.
 

Waylon gaat voor het eerst het theater in met zijn persoonlijke verhaal. Een verhaal dat al heel lang in hem borrelt en er eindelijk uit mag in de vorm die het verdiend: met muziek in het theater. Het verhaal begint bij een jongetje van 8 jaar dat mee mocht met zijn ouders naar een country-avond, omdat de oppas ziek was. Het publiek beleeft deze avond samen met Waylon (en zijn 7-koppige band) de liedjes die voor hem therapeutisch bleken en nog steeds zijn. Een prachtige muzikale reis en een verhaal dat vertelt moet worden.

Kaartverkoop
Toegangskaarten voor de try-out van Waylon op donderdag 12 september, aanvang om 20.15 uur in de Grote Zaal van De Lievekamp, kunnen vanaf € 15,00* worden gekocht via de website van De Lievekamp. 

 

*Excl. transactiekosten

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

Open dag fietscrossclub FCC Oss

September 12, 2019

1/2
Please reload

Recente berichten
Please reload

Archief
Please reload

Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2017 Road2Travel Producties

  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • YouTube Social  Icon