Winterland 2019 gaat voor meer sfeer

June 19, 2019

Achter de schermen zijn zij al weer druk bezig met de voorbereidingen van aankomende editie. Vanaf 12 december tot en met 5 januari is Winterland weer te vinden op de Heuvel in Oss. Net als vorig jaar is er zowel een grote als een kleine schaatsbaan te vinden. Zo kunnen de kinderen op hun eigen baan lekker vrij schaatsen. Ook schoolschaatsen staat dit jaar weer op de agenda.

Sfeer
Nieuw dit jaar zal de sfeer rondom de ijsbaan zijn. Op basis van vele tips en goede feedback hebben wij besloten om meerdere terrassen rondom de ijsbanen te creëren. Nieuw zijn ook het ontbijtschaatsen, happy-hour-schaatsen, curling of schaatsen voor vriendengroepen.

Curling voor bedrijven
In samenwerking met Heer Bommel, H32, La Colline, De Nieuwe Wereld en Venezia is er ook dit jaar weer de Rabo-curlingscompetitie voor sponsoren. Houd de socials van Winterland in de gaten. 


Sponsoring
Om Winterland tot een succes te maken zijn er weer sponsoren nodig. Ook dit jaar zijn zij dus weer op zoek. Wil jij met jouw organisatie in the picture staan en Winterland een warm hart toedragen? Neem contact op via info@winterland-oss.nl 

Nieuwe website 
De nieuwe website is online http://www.winterland-oss.nl 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

Zelfstandig ondernemers kunnen digitaal bijstand aanvragen

March 27, 2020

1/4
Please reload

Recente berichten
Please reload

Archief
Please reload

Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2017 412MEDIA

  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • YouTube Social  Icon