KAKO kindervakantieweek zoekt vrijwilligers

June 25, 2019

Van 15 tot en met 19 juli vindt er weer een KAKO kindervakantieweek plaats. Doordat er nog niet voldoende vrijwilligers zijn, kunnen niet alle aangemelde kinderen meedoen op dit moment. 

 

Natuurlijk gaat de organisatie haar stinkende best doen om alle kinderen een plekje te geven, maar dat kan niet zonder hulp. Om de 'Toffe Toverweek' goed te laten verlopen is onder andere nog groepsleiding nodig. Per twaalf kinderen zijn twee of drie volwassenen of 16-plussers nodig, er is nog een tekort van 10 personen.

 

De organisatie is ook nog op zoek naar een fotograaf, iemand die een film maakt van de week, bezetting van de keukenwagen, crèchehulp, nachtwachten voor de bewaking en een chauffeur voor de boodschappen. 

 

Vind je het leuk om een van deze taken in te vullen en heb je ook nog tijd van 15 tot en met 19 juli, meld je dan vooral zo snel mogelijk aan. Je doet er veel kinderen een plezier mee. 

 

Op de website vind je een knop “vrijwilligers”  daar vind je ook alle informatie over wat de taken inhouden. Lukt dit niet, dan kun je ook bellen met 06-83402642.

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

Kunstrally CrOss biedt podium aan jongeren

January 20, 2020

1/3
Please reload

Recente berichten
Please reload

Archief
Please reload

Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2017 412MEDIA

  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • YouTube Social  Icon