Kom naar de finale-avond van het Oss WK

June 25, 2019

De finale-avond van het Osse WK zal plaatsvinden op woensdag 26 juni vanaf 19:00 op de talentencampus. De afgelopen drie weken is er gespeeld in een poule-systeem en nu staan de kruisfinales gepland. De aftrap van de finale van de mannen en vrouwen is om 21:00 uur. Bij de mannen is titelverdediger Brazilië samen met Zweden de grote favoriet. Bij de vrouwen lijken Nigeria en Japan de beste papieren te hebben. De zomeravondcompetitie wordt afgesloten met de prijsuitreiking en feestavond op het plein of in de kantine van sv TOP.

 

Op de woensdagavonden in juni is er op het Sportpark Talentencampus een zomeravondvoetbalcompetitie gespeeld. De eerste drie woensdagen en de daarbij behorende poulefase zijn gespeeld. Komende woensdag 26 juni, staat de finale-avond op het programma. De finale-avond van Het Osse WK 2019 zal bestaan uit halve finales en finalerondes. Deze avond worden voor zowel de mannen als vrouwen de winnaar bekend gemaakt. De finalewedstrijden vinden om 21:00 uur plaats en het beloven zeer spannende wedstrijden te worden!

 

De kampioen van vorig jaar, Brazilië, staat wederom in de halve finale. Het team met daarin de broers Bob Zonnenberg van OSS’20 en Olaf Zonnenberg van MHC Oss is vastbesloten om de beker weer mee naar huis te nemen. Zweden (met daarin o.a. Tobi Steeg van s.v. TOP1) en Canada (de selectie van NLC’03) hebben zich ook geplaatst voor de halve finale. In de vrouwenpoule hebben Nigeria (selectie Nooit Gedacht) en Japan (selectie OSS’20) zich direct geplaatst voor de halve finale. De overige vrouwenteams strijden in een tussenronden nog voor de overige 2 plekken in de halve finale.

 

Het Osse WK draait om meer dan alleen voetbal. Gezelligheid, plezier en respect staan centraal tijdens dit evenement. De kantine van s.v. TOP is geopend om na afloop van de wedstrijd nog lekker een biertje of iets dergelijks te pakken. Ook zal Kees Kroket aanwezig zijn met een frietkar. Na afloop van de finalewedstrijden zal er nog een feestelijke afsluiting in de kantine zijn, met de huis-DJ van s.v. TOP. Hier worden ook de scheidsrechters en winnaars van het toernooi geprezen.

 

Wil je op de hoogte blijven over alle nieuwtjes en ontwikkelingen rondom Het Osse WK? Kijk dan op de facebookpagina van het Osse WK: www.facebook.com/hetossewk

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

Open dag fietscrossclub FCC Oss

September 12, 2019

1/2
Please reload

Recente berichten
Please reload

Archief
Please reload

Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2017 412MEDIA

  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • YouTube Social  Icon