Ravensteinse fotograaf krijgt prijs voor fotokunst

June 25, 2019

Fotograaf Rob Pluijm uit Ravenstein heeft maandag de zilveren Imaginem Master Award gewonnen. De prijs werd uitgereikt tijdens het zomercongres van het ‘Master Photographers Network’, dat in Almere werd gehouden.

Alle leden van het landelijke netwerk van fotografen konden meedoen met een fotoserie. Daaruit volgden tien nominaties. De beste inzendingen werden onderscheiden met een gouden, een zilveren en een bronzen award.

Pluijm kreeg de prijs voor een serie van vijf foto’s die hij zelf als FineArt omschrijft. Met dat nieuwe concept zoekt hij het raakvlak van kunst en fotografie. Hij houdt met zijn FineArt-werk regelmatig exposities en zijn studio in Ravenstein is de laatste tijd steeds meer op een galerie gaan lijken.

Dat Pluijm, vooral bekend als portretfotograaf, juist met deze foto’s een prijs won, maakte hem extra blij. “Het is heel fijn om te merken dat de jury dit werk waardeert. Het niveau van de foto’s was dit jaar extreem hoog. Ik ben daarom extra trots met deze zilveren award.”

Pluijm valt niet voor het eerst in de prijzen. In 2016 werd hij door de Federation of European Professional Photographers (FEP) uitgeroepen tot Qualified European Photographer. Eind 2013 kwalificeerde hij zich op nationaal niveau als Silver Master en werd zijn portfolio bekroond met de Award voor het beste portfolio van dat jaar.

Meer informatie:
https://www.pluijmfineart.com en https://www.robpluijm.nl/

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

Buurtsport in de wijk weer van start

May 12, 2020

1/2
Please reload

Recente berichten
Please reload

Archief
Please reload

Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2017 412MEDIA

  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • YouTube Social  Icon