Meld je aan voor Run-to-the-Start

July 15, 2019

Op woensdag 21 augustus start bij AV Oss ’78 de hardloopcursus Run to the start. Deze cursus bereidt je in 3 maanden tijd voor op jouw deelname aan de 7-Heuvelenloop in Nijmegen (7 of 15 kilometer). Een deskundige en ervaren trainer helpt je om op een leuke en verantwoorde manier jouw hardloopdoel te bereiken. Wees er snel bij, want vol is vol!

 

De cursus wordt verzorgd door een professionele trainer die je veertien weken lang begeleidt en coacht. Je leert de juiste loophouding- en techniek, er is aandacht voor spierversterking, uithoudingsvermogen, blessurepreventie en voeding. Je traint 1x per week met een groep en daarnaast 1 of 2x per week zelfstandig, op basis van een trainingsschema.

 

De trainingen vinden plaats op woensdag van 18:00 tot 19.15 uur en van 19:30 uur tot 20.45 uur op de atletiekbaan van AV Oss ’78 op Sportpark de Rusheuvel in Oss en starten op 21 augustus. De kosten voor deelname bedragen 49 euro

(leden AV Oss krijgen 50% korting) inclusief video-opnamen en een hartslagtest.

 

De 7-Heuvelenloop wedstrijd te Nijmegen is op 16 november 2019 (avond) over 7 km, en op 17 november 2019 (overdag) over 15 km.

 

Meer informatie vind je in de flyer op www.avoss78.nl. Aanmelden kan per e-mail naar RTTS@avoss78.nl. Vermeld hierbij je naam, geboortedatum, woonplaats en telefoonnummer en voorkeur voor trainingstijdstip (18.00 of 19.30 uur).

 

Let op: vol = vol, net als eerdere cursussen sluiten we de inschrijving bij 35 deelnemers per groep. Voor extra informatie kun je contact opnemen met je trainer Ruud Scholte telefoon: 06 37 30 12 02.

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

Buurtsport in de wijk weer van start

May 12, 2020

1/2
Please reload

Recente berichten
Please reload

Archief
Please reload

Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2017 412MEDIA

  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • YouTube Social  Icon