Ravensteinse fotodagen van start

July 15, 2019

In het oude Raadhuis vindt vanaf 29 juni t/m 24  augustus 2019 een foto-expositie plaats van de Ravensteinse Fotodagen 2019. De werkgroep organiseert al negen jaar op rij, met verschillende thema's, deze fotowedstrijd. In het thema “Oud “ gaat het om levende wezens, voorwerpen, gebouwen, culturen, antiek, bomen e.d.

 

Dit jaar hebben 33 fotografen aan onze uitnodiging gehoor gegeven en zijn de uitdaging aangegaan, om aan dit bijzondere thema, een eigen invulling te geven. Elke deelnemende fotograaf heeft 3 foto's ingestuurd waarvan er 1 op groot formaat wordt geëxposeerd aan de wand. Alle foto’s kunt u bekijken in albums die op tafels liggen. De 3 ingestuurde foto's worden beoordeeld door een onafhankelijke professionele jury.  Op zondag 25 augustus tussen 14.00 -17.00 uur worden de 3 prijswinnaars bekend gemaakt. 

 

Publieksprijs

Aan de fototentoonstelling is ook een publieksprijs verbonden. Tijdens de looptijd van de tentoonstelling kunnen de bezoekers via een formulier zelf aangeven wie van de deelnemers de mooiste wandfoto heeft gemaakt. Die prijs wordt ook op 25 augustus bekendgemaakt.

 

In de vitrines zijn mensfiguren en dieren in brons en keramiek te zien van Will van Bommel.

 

Het Raadhuis is open op dinsdag t/m zaterdag van 10.00 – 16.30 uur en zondag van 11.00 – 16.00 uur. Vrij toegankelijk.

 

www.cultuurravenstein.nl      

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

Oud-Ossenaren gezocht die zijn geëmigreerd

February 19, 2020

1/3
Please reload

Recente berichten
Please reload

Archief
Please reload

Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2017 412MEDIA

  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • YouTube Social  Icon